Bruiloft DJ Venlo, speciaal voor bruiloftsfeesten! Met 100% dansgarantie!

Een knalfeest is één van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft. De artiesten zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een goede stemming en zorgen er voor dat het een unieke avond wordt. Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn een team van twee ervaren DJ’s die al meer dan 15 jaar ervaring hebben met het verzorgen van de licht- en geluidshow voor om unieke bruiloftsfeesten te genereren.

Ons doel is om elk huwelijksfeest om te toveren naar een memorabel, uniek dansfeest waar iedereen van jong tot oud zich goed vermaakt! Dit doen wij met een compleet geluid- en lichtsysteem, uitgebreide kennis van muziek voor jong en oud en een hoge dosis enthousiasme!

Wij beheersen alle gangbare muziekstijlen en voelen de wensen van zowel de opdrachtgever (het bruidspaar) als de gasten feilloos aan waardoor wij altijd een geweldige en memorabele show weten te creëren.

Bruiloft DJ met veel ervaring voor jullie swingend huwelijksfeest.

Een bruiloft DJ? Hartstikke leuk, bruiloft DJ’s zijn er genoeg te vinden maar hoe weet je dat de dj van jullie bruiloft een bruiloftsféést maakt? Wil je inspraak in wat er gedraaid gaat worden of laat je dat aan de discjockey over? Of wilt je het anders? Een bruilofts-dj met daarbij een saxofonist of percussionist?

Op een feest met een dj van CelebrationEvents staan jullie wensen centraal. Onze dj trouwfeest zal vooraf samen met jullie de muziekwensen afstemmen.

Er wordt duidelijk afgesproken welke muziekgenres en nummers er wel en niet op het feest gedraaid mogen worden. Daarnaast is het leuk om je eigen top 10 door te geven.

Je hoeft het niet eens zelf te verzinnen; kom gerust langs in onze demoruimte voor een privé-demo en ervaar de mogelijkheden. Dan nemen we jullie alvast mee naar een bruiloftsfeest. Jullie huwelijksfeest – als voorproefje.

Want in onze eigen showroom kunnen we een persoonlijke demonstratie geven van de ervaring van onze bruiloft DJ, onze verschillende lichtshows, DJ meubels of onze verlichte dansvloer.

DJ Olaf: Bruiloft Dj.

Wij mogen jaarlijks al een flink aantal bruiloften verzorgen, en elk jaar komen er meer bruiloften bij. Dit komt o.a. door positieve mond tot mond reclame.En natuurlijk onze Bruiloft Dj garantie. Want waar de Bruiloft Dj verschijnt is het gegarandeerd feest!

De Bruiloft DJ Garantie

1. Jullie wensen zijn het belangrijkste voor ons! Vertel ons al jullie verwachtingen en wensen van het feest en wij voeren ze uit!

2. Een professionele Dj, waarmee jullie van te voren het bruiloftsfeest kunnen bespreken.

3. Een professionele geluids- en lichtinstallatie, afgestemd op jullie wensen, de feest locatie en het aantal gasten.

4. All in prijs, dus geen verrassingen achteraf.

5. 100 % Dj Garantie, mocht de Dj van jullie bruiloft onverhoopt ziek worden, dan zorgen wij voor een vervangende professionele Bruiloft Dj.

tips voor bruiloft met DJ Hoe jullie bruiloft DJ’s’ kunnen vergelijken.

Jullie willen natuurlijk het beste uit jullie huwelijksfeest halen. Daarom zijn jullie op zoek naar waardevolle tips. Weten jullie waar jullie op moeten letten bij het uitkiezen van een DJ op jullie bruiloft? Of hoe een ruimte het best kan worden ingericht? Daarover ga ik jullie informeren zodat jullie de beste keuzes kunnen maken. Hier geef ik jullie 6 handige en tevens praktische tips voor een bruiloft met DJ:

1. Denk na over het verloop van het feest

Met een bruiloft DJ kun je allerlei details over het huwelijksfeest doornemen. Dat gaat verder dan alleen de muziekwensen. Denk voorafgaand aan de bespreking met de DJ ook al een beetje na over het verloop van het feest. Hoeveel avondgasten komen erbij? Verwachten jullie stukjes, acts of andere optredens? Willen jullie een openingsdans en/of een sluitingsdans doen?

Een professionele dj trouwfeest vraagt naar dit soort details, inspireert jullie en helpt om een duidelijk beeld te vormen over het verloop van het huwelijksfeest.

2. Stem alles goed af

Een goede voorbereiding is het halve werk. Afstemmen is in feite het zo regelen dat alle partijen op de hoogte zijn van elkaars activiteiten. Het is een complexe taak om de hele bruiloft goed af te stemmen en er moeten over veel zaken worden nagedacht. Wat betreft het huwelijksfeest zal ik jullie een paar tips geven. Wat kunnen jullie afstemmen met de DJ?

  • Muzieksmaak
    Een bruiloft DJ zal altijd inspelen op de sfeer en het publiek, maar het kan leuk zijn om jullie feest een persoonlijke muzikale tint te geven. Dat kan met jullie favoriete artiesten of lievelingsnummers. Als de DJ jullie muzieksmaak begrijpt zullen jullie dat terughoren op het huwelijksfeest.
  • Tijdstippen
    Sommige tijdstippen zijn handig om af te stemmen. De belangrijkste tijdstippen zijn de begin- en eindtijd maar ook het tijdstip dat de DJ op de locatie aankomt is het handig om te weten. Voor de ceremoniemeester een goed moment om de DJ te begroeten en op de hoogte te stellen.
  • Facturering
    Eens moet het besproken worden, de financiële zaken. Wat is de prijs en wanneer moeten we het betalen? Een vraag die jullie eventueel nog zouden kunnen stellen is: Wanneer worden er méér kosten in rekening gebracht dan de offerte aangeeft? Misschien staat het ergens in de algemene voorwaarden, maar duidelijkheid hierover is altijd prettig.

Tip: afstemmen geeft rust wanneer je er op vertrouwt dat de andere partij het goed heeft begrepen.